Stránky

čtvrtek 9. ledna 2014

Zajíci v krabici - očekávání .........

Díky FB a komentáři ILoveMakeUp jsem narazila na box s překvapením, který je zaměřen na potraviny. Nevím co čekat, box na potraviny jsem ještě nezkoušela, ale pokud to budou netradiční potraviny se zaměřením, které jsem si v dotazníku vybrala, tak sem ještě více v očekávání překvapení (až druhé pondělí v únoru 2014).

Podle oficiálních stránek  a FB  můžeme čekat velké překvapení :) snad bude velmi příjemné. 

Jsem zvědavá na lednový box, který bude zveřejněný po 13 lednu. Snad se objeví popis co bylo v boxu nejen na stránkách "Zajíců", ale že někdo natočí i video :).

To nejdůležitější  - cena boxu včetně poštovného 350 Kč.

Zajíci v krabici si dali za cíl přinášet Vám každý měsíc opravdu kvalitní potraviny a ušetřit Vám čas strávený bádáním při výběru nových chutných výrobků. Díky nám máte možnost snadno otestovat potraviny, o kterých jste doposud neslyšeli, protože nejsou masivně propagovány. V pravidelných měsíčních zásilkách vám posíláme výběr nejzajímavějších a nejkvalitnějších potravinových výrobků nebo surovin, které stojí za to ochutnat. Obohatíte si jídelníček a vyhnete se stereotypu na talíři!

Při výběru zohledňujeme i případné potravinové alergie a stravovací návyky (uvedené v dotazníku objednávky) a obsah zásilky individuálně upravujeme.

Dodavatelé

Do každé krabice pro Vás pečlivě vybíráme “zajíce s rodokmenem” - tedy potraviny, za kterými si jejich výrobci pevně stojí. Jsou složeny jen z přírodních surovin, bez zbytečných konzervantů a barviv.Pocházejí od výrobců z České republiky i ze zahraničí. V zásilce můžete očekávat suroviny pro další přípravu (netradiční mouky, koření, sušené plody,...), stejně jako již hotové výrobky (snídaňové kaše, musli, pomazánky apod.)


Tipy a recepty

Součástí zásilky jsou podrobné informace o jednotlivých produktech,jejich složení a tipy, kde je koupit. Pokud se jedná o suroviny, které je třeba dále upravit, přikládáme i návody a recepty, jak s nimi v kuchyni vykouzlit opravdové lahůdky. Další skvělé tipy na jejich využití najdete i na našem blogu


Překvapení

Co na Vás z krabice vyskočí, je do poslední chvíle překvapením. Můžete tak cítit, jako byste měli každý měsíc narozeniny a někdo na Vás myslí. Každá krabice je navíc z kvalitního materiálu s kreativním potiskem a můžete ji dále využívat. Objednejte si svojí první krabici a už nikdy se nebudete v kuchyni nudit!

Vaše Lenea

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář.

Translate