Stránky

středa 8. ledna 2014

Souboj DOVE versus REXONA

Je tu další recenze na dva totožné výrobky, které se tváří jako stejné až. Jedná se o Rexona Maximum Protection Sensitive Dry 45 ml dámský antiperspirant stick a Dove Maximum Protection Go Fresh 45 ml dámský antiperspirant stick. Oba výrobky jsem zakoupila na http://www.vmd-drogerie.cz.


Pro srovnání jsem vytáhla jednotlivé popisu na webu, oba dva jsou stejné velikosti 45 ml. Cena Dove 138 Kč. Cena Rexona 129 Kč.


















Popis Dove
Nový Dove Maximum Protection je antiperspirant, který poskytuje maximální ochranu proti pocení a nepříjemnému zápachu a navíc pečuje o pokožku v podpaží.

Díky svému unikátnímu složení zaručuje Dove Maximum Protection 2x účinnějšíochranu proti pocení v porovnání s běžným antiperspirantem Dove ve spreji a díky speciální technologii zabraňující vzniku zápachu vám dodává celodenní pocit svěžesti. S ¼ hydratačního krému navíc také zklidňuje podrážděnou pokožku a zanechává ji vláčnou, hebkou a zdravou. Svěží vůně okurky a zeleného čaje ve variantě Go Fresh vám pak dodá pocit osvěžení a energie.

Návod k použití: Pro dosažení maximálního účinku aplikujte antiperspirant Dove Maximum Protection do podpaží před spaním. Během odpočinku jsou totiž potní kanálky nejméně aktivní a antiperspirační látky tak mohou lépe proniknout do pokožky a zajistit tak silnou ochranu proti pocení během následujícího dne. Antiperspirant Dove Maximum Protection však můžete používat i ráno a je účinný i pokud se vysprchujete.

Složení: cyclopentasiloxane, aluminum zirconium tetrachlorohydrex gly, dimethicone, dimethicone crosspolymer, cera microcristallina, paraffin, parfum, silica, helianthus annuus seed oil, bht, citric acid, alpha-isomethyl ionone, benzyl alcohol, butylphenyl methylpropional, citronellol, coumarin, hexyl cinnamal, limonene.


Popis REXONA
Revoluční antiperspiranty Rexona Maximum Protection jsou určeny pro každého, kdo není spokojený se svým stávajícím antiperspirantem a už nechce být nijak omezován pocením!

Díky svému unikátnímu složení zaručují antiperspiranty Maximum Protection 2x účinnější ochranu v porovnání s běžným antiperspirantem Rexona ve spreji a chrání vás i ve chvíli, kdy se potíte nadměrně, nebo vám běžné antiperspiranty nezabírají.

Antiperspirační krém deodorant s obsahem inovativní technologie Trisolid, která reaguje na tělo a obsahuje tři důležité složky:
  • dosud nejúčinnější ochranu proti pocení od Rexony
  • technologii s mikrokapslemi bojující proti nepříjemnému zápachu
  • složku pro hydrataci pokožky

Návod k použití: Pro dosažení maximální účinku aplikujte do podpaží před spaním. Během odpočinku složka Trisolid aktivně působí a poskytuje ochranu během následujícího dne, i když se vysprchujete. Antiperspirant Rexona Maximum Protection můžete použít i ráno.

Složení: cyclopentasiloxane, aluminum zirconium tetrachlorohydrex gly, dimethicone, cyclomethicone, cera microcristallina, paraffin, parfum, silica, sodium starch octenylsuccinate, maltodextrin, hydrolysed corn starch, dimethicone crosspolymer, bht, alpha-isomethyl ionone, benzyl alcohol, benzyl cinnamate, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, cinnamyl alcohol, citral, citronellol, coumarin, eugenol, hexyl cinnamal, hydroxycitronellal, isoeugenol, limonene, linalool.


Moje hodnocení:

Na základě několikadenního hodnocení a testování mohu říci, že pro mě vítěz je Rexona, která mě ochrání více než Dove.

Nevím, kdo přišel s tímto antiperspirantem první, ale mám pocit, že Rexona. Je vidět, velmi ale velmi podobný desing, že by se člověk přehmátl. Dokonce i konzistence a i snad velikost a rozmístění dírek na aplikaci je stejné. Posuďte.



Vůně obou je velmi jemná a příjemná a přetrvá i celý den, trošku se mi bije s parfémem.


Bodové posouzení:
- cena obou je srovnatelné
- vůně a výdrž vůně srovnatelné
- desing velmi podobný
- výdrž a ochrana - zde je lepší Rexona
- nevýhoda obou - rychle ubývá
- nevýhoda obou - vůně, která se bije s parfémem


Vrátím se k Rexoně? rozhodně ano i přes negativa, jelikož ochrana je úžasná.

A co vy a antiperspiranty? Který používáte a jak se Vám líbí?


Vaše Lenea





























Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář.

Translate