Stránky

čtvrtek 16. ledna 2014

L´oreal TRIPLE ACTIVE - testování


Milé blogerky a čtenářky, rozhodla jsem se nejen testovat dané výrobky, ale zároveň se snažit je hodnotit tak, aby v porovnání stejných produktů byl na stránce vidět výsledek a především TOPka pro mě. A následně vždy měsíční TOP.

Takže holky nastavím zde hodnocení, kdy 10 bodů dostane produkt nej a nej. Hodnocení bude probíhat v následujících kategoriích: vyhodnocení produktu, cena, desing a inovativnost oproti jiným produktům. Každé kategorii je přiřazena procentní váha, jelikož jinak je pro mě důležitá cena, desing, inovativnost.

Dnes přišlo na řadu hodnocení produktů od L´oreal Triple Active. Používala jsem dva výrobky a to
Pleťové mléko normální smíšená pleť 200 ml a L´oreal triple active voda normal 200ml. 



Pleťové mléko normální smíšená pleť 200 ml, cena 90 Kč

Odstraňuje make-up, nečistoty, toxiny a vyrovnává hladinu hydratace pleti. Pleť je dokonale čistá a svěží. Je jemná, hladká a sjednocená. Každý den perfektně vyčistí pleť a jemně odlíčí obličej a oči. Složení je obohaceno o Omega-Ceramidy pro hydrataci a zklidnění pleti. Pleť je perfektně čistá a hydratovaná, pružná a zklidněná bez pocitu pnutí. Okamžitě sametově hebká pleť. Pleťové mléko Triple Active pro normální a smíšenou pleť čistí do hloubky a osvěžuje pleť. lehké složení nezanechává mastný film, nelepí osvěžující parfemace dodává pleti intenzivní pocit svěžesti pleť je dokonale čistá, sjednocená, svěží a neleskne se.

Použití: produkt pleťového mléka - pro odlíčení je nutné použít větší množství produktu a stále nemáte pocit důkladného odlíčení. Produkt neštípe do očí. Produkt pěkně hydratuje, ale nemastí, krém je lehký, hustější. Pleť nechává hebkou a bez lesku.

L´oreal triple active voda normal 200ml, cena 90 Kč.

Osvěžující pleťová voda, která tonizuje a rozjasňuje. Je určena pro normální a smíšenou pleť. Pleťová voda pro rovnováhu pleti. Složení je obohaceno o Hydra Clary, který obnovuje optimální rovnováhu pleti. Čistí, osvěžuje a odstraňuje i poslední nečistoty pleti. Dodává pleti rovnováhu a stahuje póry v zónách, kde se pleť více mastí.

Použití: čistící voda- pro odlíčení je nutné použít větší množství produktu a stále nemáte pocit důkladného odlíčení. Po vodě mám pocit lepkavosti, obsahuje alkohol, což mi vyhovuje, ale někomu by nemuselo. Pleťová voda je vhodná zejména pro normální a smíšenou pleť. Mám problémy s T-zónou a proto byla pro mě tato voda vyhovující. Odmastí kde má a navíc lehce hydratuje, takže pleť není ani vysušená ani mastná. Navíc opravdu osvěžuje a skvěle odstraňuje nečistoty zachycené na pleti. Má odklápěcí víčko a voda se tak lehce nanáší na vatový tampónek. Po nanesení se rychle vsakuje a pleť je krásně hladká a jemná. Na pleti mám pocit lepivosti.


Hodnocení: 7,3 bodů
  • vyhodnocení produktu 6/10 ... procentuální poměr k celkovému hodnocení 50 % ...3 body
  • cena 10/10     ... procentuální poměr k celkovému hodnocení 30 % ... 3 body
  • design 6/10 ... procentuální poměr k celkovému hodnocení 15 % ...     1 bod
  • inovativnost oproti jiným produktům 2/10 ... procentuální poměr k celkovému hodnocení 15 % --- 0,3 Bodu




2 komentáře:

  1. Zaujimavo si to ohodnotila :) ja som mala Triple Active len krem a ten bol super!

    Pozývam na Nobilis Tilia giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. No můžu říci už teď, že nevede .. v hodnocení, ale to dál v rámci hodnocení dalších čistících přípravků.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář.

Translate