Stránky

čtvrtek 2. ledna 2014

DOVOLENÉ 2012 - Madeira

Opožděně, ale o to s větší chutí o Madeiře. Milé blogerky, kde jste letos byly na dovolené?? cestujete rády?? Já tedy cestuji velmi ráda, ale letos se mi to nepodařilo, ale ještě není konec roku, takže se uvidí. A jak to že Vám přináším fotky z Madeiry? Když sem letos nikde nebyla?? No jsou to vzpomínky na loňskou dovolenou, která byla skoro před rokem tj. 15.10.2012 do 22.10.2012. Co bych asi zmínila na začátek?


Doporučila bych jet na tento úžasný ostrov na jaře, kdy vše kvete a bují. Nemůžu říc, že by na podzim nebyla Madeira krásná, opravdu ne, užila jsem si ji a i její květy, ale rozmatinost je větší na jaře.

Co bych určitě doporučila tak je hotel Orchid, který sice neni v hlavním městě Madeiry, ve Funchalu, ale je to autobusem tak 15 minut do hlavního města. Hotel je v dálce, to modré :), kdy jste po schodech mohli sestoupit na pláž, která je zde kamenitá. požděně, ale o to s větší chutí o Madeiře.
Milé blogerky, kde jste letos byly na dovolené?? cestujete rády?? Já tedy cestuji velmi ráda, ale letos se mi to nepodařilo, ale ještě není konec roku, takže se uvidí.

A jak to že Vám přináším fotky z Madeiry? Když sem letos nikde nebyla?? No jsou to vzpomínky na loňskou dovolenou, která byla skoro před rokem tj. 15.10.2012 do 22.10.2012. Co bych asi zmínila na začátek? Doporučila bych jet na tento úžasný ostrov na jaře, kdy vše kvete a bují. Nemůžu říc, že by na podzim nebyla Madeira krásná, opravdu ne, užila jsem si ji a i její květy, ale rozmatinost je větší na jaře.

Co bych určitě doporučila tak je hotel Orchid, který sice neni v hlavním městě Madeiry, ve Funchalu, ale je to autobusem tak 15 minut do hlavního města. Hotel je v dálce, to modré :), kdy jste po schodech mohli sestoupit na pláž, která je zde kamenitá.



















Vaše Lenea

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář.

Translate