Stránky

čtvrtek 16. ledna 2014

Jillian Michaels - Vyhrajte boj o štíhlé tělo

Knížku "Vyhrajte boj o štíhlé tělo" jsem našla či spíše objevila na www.bux.cz a rozhodla jsem si koupit. Je jasné, že snad každou ženu hned zaujme knížka, jak být štíhlá či jak se stát štíhlou. Čekala sem knížku, kde budou rady typu sportujte a sportujte. A co mi tedy došlo? Překvapení :) Ne došla mi skvělá kniha se kterou najdu cestu jak zdravě jíst a postupně se dostat do formy.

Proč jsem si vybrala tuto autorku?
Okolo Jillian Michaels se toho mnoho napsalo a především se o okolo ní velmi diskutuje a především hodně lidí s ní cvičí její programy nejen s youtube, ale i s jejími DVD.


Autorka? Pro toho kdo neví.

Jillian Michaels pochází z LA. Narodila 18. února 1974 v Los Angeles. Dnes patří mezi nejžádanější trenérky v oblasti fitness s několika certifikáty, má za sebou několik úspěšných reality show. Měří pouhých 159 cm a váží 53 kg, ale po rozvodu rodičů měla pouhých 150 cm a vážila 79 kg. Pro miliony žen, ale i pro mnoho mužů, je symbolem naděje, úspěchu, odhodlání, vůle a dřiny. Je sprostá jak námořník, na své cvičence křičí, dokud je nedostane až na pokraj vlastních sil - a ještě dál. Ví přesně, co si o ní myslíte. Jak sama o jednom ze svých programů říká:"Třicet dní mě budete nenávidět, ale třicátý první, mě budete milovat." Z jejího skvěle stavěného těla se dnes stala obchodní značka.

Když bylo Jillian 12 let, její rodiče se rozvedli. Malá Jill to zvládala velmi těžce. Bylo to jedno velké traumatické období. Měla pouhých 150 cm a vážila 79 kg. Své si díky tomu prožívala i ve školních lavicích. Byla cílem posměchu dětí, byla šikanovaná. Změna nastala v momentě, kdy ji matka přihlásila do kroužku bojových umění a ve 14 letech jedním kopem přerazila dvě desky. V ten moment se vše změnilo. Je matkou dvou děti (jedno adoptovala a jedno porodila její přítelkyně). O autorce se více dozvíte na jejích oficiálních stránkách.

Tak a teď ke knížce.

Knížka je rozdělena na 8 kapitol, kde se autorka soustředí na jednotlivé kapitoly či spíše rady v jednotlivých oblastech, kde každé radě dává body podle toho jak Vám ovlivní snahu zhubnout. Jak jsem již zmínila kniha je rozdělena na kapitoly, kdy po předčtení si obodujete, to co již děláte nebo jste začali dělat a na konci knihy je vyhodnocení všech kapitol.

Kniha je velmi dobře zpracovaná, dává Vám opravdu praktické rady a pomůcky. Pomáhá Vám nejen zdravě začít jíst, na co se zaměřit v jídle, jak je to s pohybem, co dělat doma (nejen o vaření, kupování, ale především o čistých potravinách), jak se chovat na cestách, jak udržet motivaci a další a další důležité informace pro všechny a to opravdu nejen ty, kteří chtějí zhubnout.

Tuto knihu opravdu mohu doporučit s radostí, kdy se můžete vždy vracet a čerpat další informace a nebo když zaváháte, co je pro vás správné.





Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář.

Translate