Stránky

neděle 12. ledna 2014

RIMMEL SPACE DUST - kolekce laků

Nevím jak dlouho je na trhu kolekce od RIMMELU SPACE DUST, ale mě zaujala až nyní. Dle recenzí vím, že v USA byla uvedena na trh v říjnu 2013. Mě zaujali tři z této kolekce a to 006 Moon Walking, 003 Aurora a 004 Luna Love. Jedná se o řadu, která je matná s třpytky na nehty. Myslím si, že dané laky rozhodně stojí za zhlédnutí a koupi. Pokud máte rádi lesk ..., pak se budete milovat toto!

Mám ráda jak matné, tak i lesklé povrchy laků a tato kolekce je kombinace obou. Spodní vrstva je v matu vrch laku je s třpytkami. Oproti pískovým lakům je povrch jemnější a méně hrubý.


Existuje pět odstínů (LR): Luna Love (tmavě růžové), Aurora (světle růžové), Total Eclipse (černá se zeleným leskem), Shooting Star (stříbrná) a Moon Walking (fialová). 

Luna Love je krásná sytě růžová  a zároveň to je pravděpodobně jeden z mých nejméně oblíbených z pěti v lahvičce vypadá to mnohem hezčí na v lahvičce jak na nehtíku.


Aurora je světlejší zlatý růžová až lehce champagne zlatá se stříbrnou jiskru. Jak vidíte na obrázku. To je jeden z mých oblíbených, protože je to docela decentní a elegantní.



Total Eclipse  je totální kráska v láhvi s černým spodkem a s zeleno/fialové duem s třpytkami přes něj. Tento lak já nemám, takže nedokáži posoudit jaký je celkový efekt.

Shooting Star je stříbrný se stříbrným třpytem na vrchní části nehtu. Měl by mít velké a malé třpytky, které vytvoří strukturu a kontrast. Větší třpytky kousky opravdu vyniknou a mají poměrně zrcadlový lesk.

Moon Walking je fialová základna se stříbrným jiskrou - opět s kombinací velkých a malých třpytek. V láhvi  vypadá jemnější, než to výsledek na nehtíku. 




















Hodnocení: 9,3 bodů

  • vyhodnocení produktu 9/10 ... procentuální poměr k celkovému hodnocení 50 % ...4,5 body
  • cena 10/10 ... procentuální poměr k celkovému hodnocení 30 % ... 3 body
  • desing 8/10 ... procentuální poměr k celkovému hodnocení 15 % ... 1,2 bod
  • inovativnost oproti jiným produktům 4/10 ... procentuální poměr k celkovému hodnocení 15 % --- 0,6 Bodu


Moji oblíbenci  z této kolekce jsou vyfocení :).

Který z nich, je vaše nejlepší volba!

Vaše Lenea

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář.

Translate