Stránky

úterý 15. října 2013

Podkladové báze


Podkladové báze

U mě v koupelně nenajdete mnoho podkladových bází, vlastně jen tři a z toho jedna byla v zářijovém LADYBOXU. Nejčastěji používám Dermacol Satin Make up base, kterou mám již asi druhou.

MUA Fashionista Flawless Primer 

Tato podkladová báze vytvoří základ, který udrží make-up po celý den. Má hedvábnou texturu, která okamžitě vyhlazuje pokožku.

MOJE  HODNOCENÍ:

Tato báze je porovnatelná s bází od Dermacolu a to nejen strukturou, ale i účinky. Vytvoří hladkou pleť pod make up.


SATIN MAKE-UP BASE 

Velmi oblíbená zmatňující báze pod make-up SATIN MAKE-UP BASE vyhladí pleť, vyplní vrásky a póry a zabrání tak usazování make-upu. Zdokonaluje tak jeho vzhled a zvyšuje jeho odolnost po celý dlouhý den.

MOJE HODNOCENÍ:

Báze od Dermacolu za danou cenu, překonala mé očekávání a rozhodně uvažuji i koupi dalších druhů, projasňující. Cena versus co udělá? Tak v tomto porovnání je účinek převyšující cenu. Vytvoří na pleti jemný film, který vyhladí nejen vrásky, ale u mě především póry. 


GUERLAIN Rozjasňující perlová báze pod make-up Météorites Perles (Light-Diffusing Perfecting Primer) 30 ml

První perličková báze pod make-up od Guerlainu zdokonaluje a rozjasňuje pokožku a ideálně ji připravuje na nanesení make-upu. Výsledek dlouholeté studie přináší technologický zázrak, který transformuje magické perličky do průzračného gelu, jenž rozjasní a vyhladí vaši pokožku bezprostředně před aplikací make-upu. Jemný gel, v němž jsou perličky ponořené, je uchovává čerstvé až do samotného okamžiku aplikace.

Aktivní látky:
  • matující perličky - rovnoměrně odrážejí světlo a dokonale rozjasňují pokožku, aniž by způsobovaly nadměrný lesk,
  • speciální pudry - absorbují přebytečný maz,
  • silikonové polymery - "zmizíkují" veškeré drobné nedokonalosti pleti, vyhlazují jemné linky a rozjasňují pleť.

Účinky:
  • okamžitý oslňující výsledek - bezchybná vyhlazená pokožka,
  • matný a přesto rozjasněný vzhled,
  • přirozeně svěží pleť dokonale připravená na aplikaci make-upu,
  • make-up vydrží na tváři o poznání delší dobu.
S tímto podkladem bude mít make-up po celý den. Má hedvábnou texturu, která okamžitě vyhlazuje pokožku a díky němu se bude make-up lehce nanášet.
  



MOJE HODNOCENÍ:

Kdybych neřešila cenu, tak by vyhrála tato podkladová báze a to nejen konzistencí, ale především strukturou, kterou vytvoří na pleti. Vůně je krásná, ale to je u báze celkem nepodstatné. Koupila bych si ho znovu?? no kdyby stála cca 400 Kč, tak ano ale za cenu 1 400 Kč již ne.












Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář.

Translate