Stránky

sobota 21. června 2014

Sirup z Manufaktury

Obchod Manufaktura jsem navštívila poprvé a i když neřeším složení kosmetiky, tak mě jejich prezentace a především výrobky zaujali. První co bych doporučila jsou jejich sirupy (cca 100 Kč). Já při vybírání se rozhodla pro grep a pomeranč se zázvorem. Tento sirup patří do limitované "zimní" edice :), to mi nepřijde :) já miluji grep a pomeranč na léto :). Podle stránek Manufaktury patři tedy do podzimně – zimní limitovaná edice GREP & POMERANČ přináší jedinečnou kolekci pečující kosmetiky a doplňků pro zpříjemnění nevlídných studených měsíců a předvánočních shonů. Celá edice je inspirována příznivými účinky grepů a pomerančů – ovoce, jehož nezaměnitelnou vůni má dodnes mnoho z nás nostalgicky spojenou právě se zimními měsíci.



Cenné přírodní výtažky z grepů a pomerančů, které jsou využity v kosmetických produktech, jsou bohaté na ovocné v kyseliny, zvlhčují, tonizují a osvěžují pokožku a napomáhají bojovat proti jejímu stárnutí. Fantastická vůně s přírodními citrusovými silicemi, která kosmetiku doprovází, napomáhá proti smutkům, stresu a nervozitě, osvěžuje a působí jako anti-depresivum. Kolekce GREP & POMERANČ nabízí sprchový a koupelový gel, zvláčňující tělové mléko, pečující krém na ruce, svěží toaletní vodu a lahodný ovocný čaj a sirup pro přípravu domácích limonád a horkých nápojů... Základem všech produktů jsou maximálně přírodní suroviny, samozřejmostí je netestování na zvířatech a krásný design, který se stane ozdobou Vaší koupelny.

Sirup je složený z přírodních látek a obsahuje dle popisu min. 97 % ovocné složky a na výrobu bylo použito 417 g grapefruitů. 


 Co oceňuji je pěkné balení, které je velmi vhodné dát jako dárek, aniž by jste museli dál cokoliv s balením dělat.


Do skleničky vody 3 dcl dávám jednu až 2 kávové lžičky, led, mátu na ozdobení a letní nápoj je hotov.

Znáte tento sirup? Používáte kosmetiku z Manufaktury? 

Dál se můžete těšit na recenzi - peeling s vinnou révou, kaolínem a panthenolem.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář.

Translate