Stránky

pondělí 23. června 2014

Nákup I. část (www.kosmetikavelkoobchod.cz)

Léto a letní počasí si žádá barvičky a to nejen na oči, ale i na nehtíky a aby barev nebylo moc, tak lehká barvička ne rtíky. První co musím pochválit je rychlost a kvalitní balení eshopu (www.kosmetikavelkoobchod.cz) odkaz na eshop -  zde a dokonce, abych nezapomněla, kde jsem skvělé výrobky kupovala, tak jsem dostala magnetku na lednici :) Palec nahoru. 

Balíček jsem dostala po objednávce do 3 dní a mohu říci, že kvalitnější baleni jsem neviděla. Vše bylo skvěle a bezpečně zabaleno, skoro nedobytně :). 


Takže pro mě tento nový eshop velmi doporučuji k nákupu i pro další blogerky a čtenářky. První věc, kterou bych chtěla vyzvednout z balíčku, který sem si koupila jsou stíny, které jsem v rámci brouzdání po eshopu našla a neodolala, od Sleeku, které byly všude již vyprodané a to limitovaná edice Showstoppers, který má krásně kombinované barvičky, které se nikdy neomrzí :) "miluji Sleek". 

Asi není potřeba ukazovat jak jednotlivé barvičky vypadají :), ale aspoň odkaz na pár. Skvělou recenzi udělala moje oblíbená youtuberka Showstoppers


Nemusím zmiňovat, že jednotlivé stíny z paletky jsou skvěle pigmentovány a je to vidět i na obrázku a to bez použití primeru.













Odstíny od Graphite, přes Au Natural až po Oh So Speciál















  • Oh So Special  je další matný tmavě šedý odstín, který je pěkně pigmentovaný
  • Bohemia je krásný pinky matný korálový odstín, který je na to, že se jedná o matný stín celkem dobře pigmentovaný. Textura je máslově hladký a krémový.
  • Storm je další matný tmavě modrý odstín. Jak vidíte je silně pigmentovaný
  • Sparkle je krémový třpytivý odstín s kovovým povrchem. Skvělý pro zvýraznění. O pigmentaci se již zmiňovat ani nemusím :).
  • Au Natural je tmavě purpurový odstín, který se třpytí stříbrně.
  • Grafit je krásná čokoládově hnědý odstín. Textura je tak jemná a hladká a silně pigmentovaná.

Odstíny od Paraguaya, přes Sunset po Ultramates V2.



  • Paraguaya je matný broskvový neutrální odstín. Je to skvělá barvička jako podklad či "rozblendění" stínu. Je to lehoučká barvička, která vašim očím poskytne nahé líčeni, a pomůže, aby se Vaše oči probudily.
  • Sunset je kovová barvička v bordó odstínu a má úžasnou pigmentaci a máslově hladkou strukturu.
  • Me, Myself & Eye je dalším kovový odstín, který skvěle zvýraznění oči pod obočím a projasní oči.
  • Bad Girl je další kovová, ale s nádherný olivovým odstínem se zlatými kousky, které se odráží v tak krásném olivovém zlatý odstín. Opět skvělá pigmentace, máslová a hladká textura.
  • Noir je kovově stříbrná, která má mírně namodralý šedý nádech a vypadá naprosto ohromující, pokud ji použijete pro kouřové oči. 
  • Ultramattes V2 je matný černý odstín s velmi minimálním kovovým povrchem a skvělé pro vnější rohy a pro kouřové oči.


Milovníci jak matných tak i lesklých stínů si najdou svoji kombinaci.

Tato elegantní paletka obsahuje 12 krásných lesknoucích se stínů, která vyšla v dubnu 2013. Dle oficiálního popisu při tvorbě vzali nejelegantnější odstíny z předchozích palet a pojmenovali ji "showstoppers" a podle mého názoru tato paleta je opravdu úžasná s vynikající pigmentací. Co se mi velmi líbí jsou kovové odlesky.

A co Vy máte tuto paletku?? 


4 komentáře:

  1. Ta paletka vypadá nádherně a fotka nalakovaného Texasu taky vypadá, že by stál za hřích:)

    OdpovědětVymazat
  2. Další eshop? Neeeee:)) Jen žádné další nové eshopy s kosmetikou:))) Bomba paletka, myslím, že jsi vybrala perfektně, bad girl ti bude myslím dost slušet!

    OdpovědětVymazat
  3. jojo, a asi není poslední :D raději nehledat .. je skvělá a už ji testuji .. a mám objednanou LORAC PRO Palette 16 Eyeshadows and Eye Primer BNIB 100 tak se těším

    OdpovědětVymazat
  4. Texas zatím zkouším... ale červená je super :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář.

Translate