Stránky

pátek 1. srpna 2014

Max Factor CC Colour Correctors můj výběr

Milé blogerky, již jsou v oběhu (u nás v DM drogerii) novinky od značky Max Factor. Recenze jsou vidět v současné době na hodně u amabasadorek. Jelikož byla před nedávnem vyhlášena soutěž o ambasador-ku značky MAX FACTOR, sice jsem se taky, jako jedna z mnoha zúčastnila, ale musím na svém blogu hodně pracovat a soutěž jsem nevyhrála. Tímto samozřejmě gratuluji novým amabasadorkám a těším se na jejich další články :).

Když jsem pročítala jednotlivé články o daných novinkách, tak jsem si u některých řekla, ty musí být mé :) a ne z důvodu hromadění :) ale především, že moje pleť má mnohé nedostatky, od mírného akné, přes začervenání, menší pigmentovou skvrnku pod okem až po tmavé kruhy pod očima. A stačilo pomyslet a dostala jsem ... kdo ví, děkuji.

Co mohu kvitovat a chválím značku Max Factor je to, že korektory dodala do obchodů hned 1.8.2014 :) super bod pro korektory :). Barevné korektory CC Colour Correctors jsou v nabídce v šesti variantách a každá řeší různé barevné nedokonalosti pleti. Cena korektorů je trošku nemilá, hlavně pro osoby trpící více nedostatky, jako já :(, kdy vám nebude stačit jeden korektor. Když bych začala od prezentace výrobků, tak marketingové oddělení má bod za soutěž a další za výběr ambasadorek, alespoň dle mě. Další bod je to, že jsou korektory balené a tak nehrozí, že je před vámi někdo zkoušel.


V detailu barvičky, focené na světle a myslím, že barvičky vystihující.



Korektory se mohou zdát celkem malé, na tu cenu, ale nevím kolik má korektor gramáž. Pokud Vám bude stačit jeden, tak je cena dobrá, ale pokud potřebujete více kusů, tak ověřím, zda je cena odpovídající, ale to zjistíme až po čase používání. 



Podrobný popis najdete u ILOVEMAKEUP a u Cosmeticsandthings, takže asi není důvod popisovat jednotlivé produkty, na co se mají používat a na co jsou dobré. Barvičky na ruce a poslední je rozjasňovač, který jde minimálně vidět na ruce.

Jelikož jsem neměla čas na vyzkoušení, tak alespoň fotky. První je bez korektoru a další dvě již po korekci. Co Vy na to lepší o 100 %, alespoň dle mě.

Bez korekce

S korekcí za pomocí korektorů

Další fotka je zblízka .......

S mírnou korekcí

Udělám další fotky při dalším focení.

2 komentáře:

  1. No wow, kruhy ti tak skryl ten zluty na to urceny jo? A co rikas na ten rozjasnujici?? Moc pekne jsi to nafotila, ze ty mas novy fotak?:)

    OdpovědětVymazat
  2. no použila jsem žlutý a potom maličko růžový na projasnění, oživení a jako super :) jako bych čarovala :D. Na rozjasňující zatím jeětě nemůžu nic říci, nezkoušela jsem ho nějak moc, jen nanesla a byl večer a efekt nějak nevynikl uvidíme po víkendu do práce :) Jinak foťák mám již přes rok :) a chci více fotit :) ne sebe, ale okolo sebe :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář.

Translate