Stránky

pátek 7. března 2014

Nákup - rtěnky Hean a Clarins


Ahoj holky a kluci ? :-) ne dobře asi jen holky. Rozhodla jsem se k nákupu u /www.cosmetics4you.cz, velmi se mi líbila a překvapila mě rychlost tohoto e-shopu a i ceny (nakupovala jsem ve slevě). Značka Hean – jedná se o polskou značku vyrábějící kosmetické produkty již od roku 1981. Kosmetika není testována na zvířatech a jednaná se o kvalitní kosmetiku. Do objednávky jsem skoro o kosmetice jsem neslyšela, jen jsem četla recenzi u www.ilovemakeup.cz.


Rozhodla jsem se nakoupit tři rtěnky, kdy vím, že mi sluší spíše tmavší se spektrem odstínů od červené do hnědé.
Koupila jsem si dvě rtěnky z řady (černé obaly se zlatým proužkem)

Rtěnka Hean - CLASSIC LIPSTICK - FESTIVAL OF COLOUR





                                                      A jednu z řady (stříbrná)

Rtěnka Hean - VITAMIN COCKTAIL LIPSTICK









Rtěnky jsem Vám označila, tak aby jste všichni viděli, které je která.


A teď ke rtěnkám. Jak vidíte jedna je tu navíc :) jedná se o rtěnku Clarins Rouge Prodige 125 koupená na www.galaxieprani.cz. Barva rtěnky je pěkná, neutrálnější pro mě, ale obsahuje zrníčka, které mi na rtech celkem vadí :(. No snad si na ni zvyknu.

Odstíny rtěnek jsou dle pořadí - HEAN 5E Rubín, HEAN 21 prášková růžová, HEAN 79 Red wine a posledni Clarins 125 Rouge Prodige.

Co se týká rtěnek: jsou skvělé, úžasné :) a pěkně drží, jasně není to rtěnka co vydrží pul dne :), ale která ano, a hlavně poměr ceny a kvality je skvělý. Rtěnky HEAN můžu doporučit. Vůně rtěnky, i když koho zajímá jak voní, mi připomíná rtěnky mojí mamky :) taková babičkovská vůně.

HEAN a CLARINS




1 komentář:

  1. Ou krásné odstíny rtěnek :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář.

Translate