Stránky

neděle 23. března 2014

Vyhlašuji boj proti černým tečkám

Taky se Vám stane, že máte najednou pocit, že se vyrojily všechny černé tečky a uhříky zrovna na Vaší tváři??? Moje pleť byla vždy pórovitější a náchylnější na akné, ale posledních letech jsem si říkala, že je to lepší již. No posledních pár měsíců ale už ne. Stres, práce a vše okolo mi zhoršili pleť tak, že sem si koupila od L´oreálu gel a pealing.

A vyhlásila boj proti pórům a černým tečkám.


L´ORÉAL PARIS – ČISTÍCÍ GEL PURE ZONE

 
Tento čistící pleťový gel s kyselinou salicylovou slibuje dokonale čistou pokožku. Jeho parťák – jemný kartáček prý odstraní více nečistot než klasický čistící gel. Slibovaný výsledkem má být zmatnění pokožky a odstranění černých teček a pupínků

Jak používat čistící gel

Čistící gel se používá ráno a večer. Ženy si nezapomenou odlíčit obličej odličovačem pleti. Dalším krokem je opláchnutí pleti vodou. Pak odejměte kartáček CleanPod a chyťte jej mezi prsty. Na kartáček aplikujte menší množství gelu. Následně masírujte navlhčenou pleť tak, aby se vytvořila pěna. Nechte minutku působit a poté opláchněte obličej vodou. Nakonec omyjte kartáček pod tekoucí vodou a umístěte zpět do flakonu.



Výsledky prvního použití:

Nevím zda budu věřit reklamám :), ale po prvním použití je pleť skvěle vyčištěná a póry jsou čistější a zdají se menší. Nevím jaký bude výsledek po pravidelném používání,  zda se budou ztrácet nevzhledné pupínky.

Na černé tečky jsou první použila peeling a pak následně pleť vyčistila gelem. Po používání čistícího gelu až jemného kartáčku sice mnoho černých teček ubude, ale pokud máte hodně rozšířené póry, bez peelingu se neobejdete. Trápí Vás mastná pleť? Pak po pravidelném používání tohoto gelu se přestanete lesknout definitivně, dle reklamy :) tak jsem zvědavá :). Ale rozhodně používejte po každém umytí obličeje krém na pleť, já si koupila Loreal Triple Active Anti-shine. Jestliže se budete chlácholit tím, že máte mastnou pleť a tudíž není potřeba používat krém, mohlo by se stát, že místo s mastnou pletí budete svádět boj se suchou pletí. Takže si kupte jakýkoliv krém na mastnější čí smíšenou pleť.


LOREAL PARIS Čisticí peeling Perfect-Clear Pure Zone 150 ml

Popis
Čisticí peeling s okamžitým účinkem zmatňuje pleť a působí proti nedokonalostem pleti, jako jsou černé tečky a pupínky.

Aktivní látky:
kyselina salicylová - působí antibakteriálně jako prevence i boj proti stávajícím pupínkům a černým tečkám,
mikročástice 3 velikostí - čistí póry do hloubky a vyhlazují nerovnosti na povrchu pleti,
mentolová složka - osvěžuje pleť, chladivý účinek.

Výsledky prvního testování:
Pleť je vyčištěna a hladší, černé tečky jsou vyčišteny, zda se budou redokovat uvidím až po delším testování. 

Krém LOREAL TRIPLE ACTIVE ANTI - SHIN 

Loreal Triple Active Anti-shine Zmatňující hydratační péčeTrojitý účinek:1. Hydratuje: Obsahuje glycerol, který pomáhá udržet pleť optimálně hydratovanou po 8 hodin.2. Zmatňuje: Složení obohacené o perlit absorbuje kožní maz i pot a zanechává pokožku bez nadměrného lesku a suchou na dotek.3. Zmenšuje póry: Obsahuje kyselinu salicylovou, která napomáhá stimulaci exfoliačního procesu pro jemnější pleť a méně viditelné póry.Použití: Naneste ráno a večer na vyčištěnou pleť. Vyhněte se oblasti očí.

První testování:
Pleť je hydratovaná, není mastná. První pocity velmi dobré.

A jak Vy bojujete s černými tečkami???

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář.

Translate