Stránky

neděle 9. listopadu 2014

Yankee WishList

Při večerním pálení YC u čaje jsem se rozhodla k napsání tohoto článečku nebo spíše malého wishlistu týkající se Yankee Candle. Než se dostanu k tomu co bych si chtěla v nejbližší době koupit, tak se zastavím u toho jak si užívám svíčky YC. 
Můj INSTA život s Yankee Candle je vidět na fotkách, ale více se o mých svíčkách dočtete zde.








Na Wishlistu mám následující věcičky :)

YANKEE CANDLE STONEHENGE BÍLÁ AROMALAMPA, Cena: 495,- Kč vč. DPH. Jelikož není na skladu, tak se budu dívat na podobné lampy, jelikož tento typ se mi velmi líbí svoji čistotou a jednoduchostí.


Oficiální popis vzoru: Krásné a tvarově neobvyklé asymetrické aromalampy pro rozpouštění vonných vosků. Plamínek spodní čajové svíčky je díky velkému otvoru pěkně vidět. Neutrální design vám umožní použít aromalampy v jakémkoli typu interiéru - klasickém, venkovském i moderním.

Popis provedení: Aromalampa je nepostradatelná pro rozpouštění vonného vosku pomocí obyčejné čajové svíčky. Ta je umístěna ve spodní části. Vrchní část aromalampy je dostatečně široká, takže se vosk rozpustí na velké ploše a interiér je okamžitě a sytě provoněn. Ulomte z vosků různých vůní kousek a rozpusťte je společně - vytvoříte si vlastní vůni na míru!


Dalším přáním z YC je tento vánoční kalendář - YANKEE CANDLE ADVENTNÍ KALENDÁŘ ČAJOVÉ SVÍČKY 24KS, Cena: 499,- Kč vč. DPH. Doba provonění:10-24 hodin Popis vůně: Adventní kalendář v jiskřivě modrém designu.Obsahuje čajové svíčky vůní Iicles, Angels Wings, Snowflake Cookie, Cranberry Ice, Christmas Cookie a Christmas Garland.


Zatím vše :) nebudu se raději dívat na další, protože bych jen nakupovala.

A co Vy jak jste spokojeni s YC? Jakou vůni milujete??





Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář.

Translate