Stránky

pondělí 30. prosince 2013

Testování vlasové kosmetiky - GLISS KUR z řady ULTIMATE COLOR

Nejsem moc člověk, který bude testovat vlasovou kosmetiku.. už jen z důvodu, že nemám poškozené vlasy, nemám dlouhé vlasy a nemám ani málo vlasů :). Kdo chce?? klidně přidám :) ze svých vlasů. A teď ke kosmetice. V rámci předvánočních nákupů jsem si v Tescu koupila sadu GLISS KUR z řady ULTIMATE COLOR. V baličku byl společně s krásnou kosmetickou taškou i šampón, balzám a maska.

ULTIMATE COLOR je nová pečující řada od Gliss splňující náročné požadavky barvených zesvětlených a melírovaných vlasů – k zajištění ochrany barvy až na 10 týdnů a zářivější lesk.


ULTIMATE COLOR ŠAMPON Regenerační péče a optimální ochrana barvy Dlouhotrvající ochrana barvy Působení aktivního UV-Komplexu s tekutými krystaly. Vyvynuto pro dlouhotrvající krásu barvy  barvených vlasů. ULTIMATE COLOR ŠAMPON zajišťuje ochranu barvy až na 10 týdnů* a nádhernou záři. Účinná receptura s UV-filtrem regeneruje vlasy a současně chrání barvu před vymýváním a vyblednutím. Pro optimální ochranu barvy barvených vlasů  až na 10 týdnů*.

Já šampón používám 2 x týdně .. střídám s jiným (recenze po silvestru). Šampón používám cca měsíc a půl a moje hodnocení? Nemůžu posoudit jak tato řada působí na poničené vlasy, ale mé zdravé, ale barvené vlasy si lebedí a po době, kdy sem si barvila vlasy skoro co 4 týdny, jelikož se mi barva smyla, tak teď jsem nabarvená od poloviny října a ještě nemám potřebu si vlasy barvit.

ULTIMATE COLOR BALZÁM Perfektní rozčesatelnost a optimální ochrana barvy
Dlouhotrvající ochrana barvy Rozčesatelnost a dlouhotrvající ochrana a zářivost barvy Perfektní péče a rozčesavatelnost pro barvené, tónované a  a melírované vlasy. ULTIMATE COLOR BALZÁM regeneruje barvené vlasy a usnadňujte jejich rozčesavatelnost. Účinná sérum-receptura s UV-filtrem regeneruje vlasy a zároveň chrání barvu před jejímu vymýváním a vyblednutím. Pro optimální ochranu barvy – až na 10 týdnů*.

Balzám používám po každém umytí a nechávám tak minutu a hned umyji.
 

ULTIMATE COLOR REGENERAČNÍ MASKA Optimální ochrana barvy a její dlouhotrvající ochrana Intenzivní vyživující regenerace a zářivý lesk. Účinné již 1 minutu po použití Hloubková vyživující regenerace, ochrana barvy a lesk ULTIMATE COLOR REGENERAČNÍ MASKA intenzivně regeneruje barvené, tónované a melírované  vlasy pro jejich hloubkovou výživu a  dlouhotrvající ochranu barvy Účinná sérum-receptura s UV-filtrem regeneruje vlasy a zároveň chrání barvu před vymýváním a vyblednutím. Pro optimální ochranu barvy vlasů – až na 10 týdnů

Masku si dávám 1 x týdně, někdy 1 x za 14 dní. 

Moje doporučení:
Tuto řadu mohu v rámci zachování barev a lesku jen doporučit a pokud budu potřebovat, tak se určitě vrátím. Vůně je lehoučká s jemnou limetkovou až pomerančovou. Vlasy krásně voní celkem dlouho.

Vaše Lenea

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář.

Translate