Stránky

úterý 15. března 2016

TEAOLOGY značka, kterou zkoumám

Dnes bych se chtěla zaměřit na značku Teaology, Daná značka se prodává, alespoň dle mých informací pouze v Douglass a to od prosince 2015. Jelikož jsem si koupila více produktů, zaměřím se nejdříve na celkové zhodnocení značky.

Balení působí velmi krásně a luxusně, škoda, že ne všechny výrobky nejsou ve skle. Upřímně kdyby byl na tělový krém ve skle, tak bych jen a jen balení chválila. U skleněných produktů kvituji, že je krásně vidět struktura produktů, kde jsou vidět čajové lístky. Mnou testované produkty krásně voní po čaji a asi olejích, které jsou jejich součástí.

Kosmetika Teaology je italská pečující kosmetika, ve které najdeme to nejlepší ze čtyř druhů čaje: bílého, zeleného, modrého a černého. Každý z těchto druhů čaje obsahuje jiné složky, které když se spojí dohromady, mají silné antioxidační a protistárnoucí účinky. Bílý čaj je zase vyniká svými antioxidačními účinky; černý je bohatý na kofein a modrý se charakterizuje antioxidačními účinky zeleného čaje a stimulačními vlastnostmi černého čaje. Značka Teaology všechny tyhle vlastnosti spojuje a výsledkem je unikátní péče plná přírodních výtažků a rostlinných a esenciálních olejů.
Teaology je značka, která netestuje na zvířatech. Produkty této značky neobsahují: parabeny, minerální oleje, syntetická barviva, alespoň já je u svých druhů nezaznamenala. Naopak obsahují: infúze z čaje pro péči o pleť, rostlinné oleje, naturální aktivní výtažky, esenciální oleje a přírodní výtažky. Značka nabízí, jak péči o obličej, tak i o tělo. Při nákupu jsem si vzala masku na obličej, krém na ruce, krém na tělo a masku na oční okolí.


White tea infusion miracle eye mask

Maska je na bázi esence z bílého čaje na jemné zvlhčené tkaniny. Maska je s protivráskovým a regeneračním účinkem. Má eliminovat otoky a oddálení procesu stárnutí. Maska je chladící, pro mě má velmi příjemnou vůni. Oční okolí bylo jemné a hydratované, Omezení otoků jsem neviděla. Na základě poměru ceny versus výsledek, bych masku až tak nedoporučila. Je to příjemné zpestření v rámci běžných aktivit a pozitivní je jednotnost značky.

Foto masky bohužel nemám.

Floral tea hand and nail cream

Krém na ruce a nehty, stejně jak ostatní produkty od této značky, zelený čaj, kyselinu hyaluronovou a další látky, které pomohou ruce nejen vyživit, ale i zjemnit. Krém je hutnější, ale krásně se roztírá a pokožka je následně skvěle hydratovaná a jemná. 


Za sebe produkt mohu tento produkt doporučit všemi deseti prsty. Je opravdu velmi příjemný a hydratující. Produkt obsahuje 100 mililitrů a stojí cca 380 Kč. Po vypotřebování budu kupovat další.

Green tea infusion, hyaluronic acid and shea butter moisturizing, toning, smoothing

Krém obsahuje, jak je viditelné zelený čaj, tak i kyselinu hyaluronovou a další látky, které pomohou Vaše tělo vyživit a zjemnit. Krém je hutnější, ale krásně se roztírá a pokožka je následně skvěle hydratovaná a jemná. 


Za sebe produkt mohu tento produkt doporučit všemi deseti prsty. Je opravdu velmi příjemný a hydratující. Produkt obsahuje 300 mililitrů a stojí cca 890 Kč. Po vypotřebování budu kupovat další.




Imperial tea miracle face mask 

Luxusní maska na obličej je založena na bázi esence z bílého čaje. Maska má stejně jako celá řada, silné detoxikační účinky a pleť má být po 10 minutách hydratovaná a vyživená. Struktura masky je jemná a obsahuje jemné částečky extraktů z listů čaje. Maska hydratuje a posiluje a zaručuje dokonalé vyživení a posílení pleti. Maska deklaruje rozjasnění, sjednocení tónu pleti, omlazení a vyrovnání nedokonalostí.


Masku mám jak v plné velikosti, tak i ve vzorku. Maska je krémová a nechává se působit 10 minut. Pleť je pocitově hydratovaná a vyživená. Další účinky, kterými je sjednocení a rozjasnění jsem neviděla, ale hydrataci a jemnější pleť ano. Tuto masku opravdu doporučuji a to i za cenu , kdy plné balení obsahuje 50 mililitrů a stojí 990 Kč.


Máte zkušenosti s touto značkou? Napište mi Vaše zkušenosti.

Lenea

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář.

Translate