Stránky

neděle 2. listopadu 2014

Flormar můj svět krásy V.

Kosmetiku Flormar jsem objevila díky blogerce ILoveMakeUP , když udělala líčení se Zapečeným teracotta pudrem od Flormaru. Hodně se mi líbil a po informaci, že mám obchůdek v Olomouci, jsem se rozhodla ho navštívit. Koupila jsem si od Flormaru první laky na nehtíky (laky ve svém světě nezmiňuji) a zapečený Terracotta Powder č. 22, který používám, když sem hodně vybledlá a pak další č. 25, který mám na léto :).

Tuto kosmetiku můžete koupit i v drogerii Teta, ale tam je to podružný produkt, což je škoda. Na stránkách Flormar najdete jednotlivé prodejny a již se těším na shop :(, o kterém se nějak přestalo mluvit, no snad bude již brzo.

Jak se tak dívám a čtu co jsem již napsala, tak jsem v podstatě shrnula skoro vše :-), ale ne půjdeme postupně. Jako svůj druhý produkt jsem si koupila pudr č. 25, který je krásně vidět v detailu na fotce.  


Pudr číslo jedna byl světlejší varianta č. 22. No co na ně říkáte? nejsou roztomilý? Ano krabička je jen plast, ale já vždy řeším co mi produkt dá, než to jak vypadá.



Posledními produkty od Flormaru je tužka na oči a rtěnka v tužce. Tužka na oči Style matic eyeliner v ostínu S05 Keep in cool a rtěnka v tužce Twist up Lipstick barva 1334.


Odstíny maličko rozmazané ale odstín reálný.



Jaké máte produkty od Flormaru a kdo Vás k dané značce přivedl?

3 komentáře:

  1. Bronzery vypadají moc krásně, líbí se mi "mramorovaný" efekt a vypouklý tvar. Bohužel se mi zdá cena na "obyčejný" Flormar moc vysoká. Za skoro stejnou cenu se dají pořídit lepší značky.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. Ty bronzery máš teda také krásné.. Tyjo já dám hodně na obal, jsem schopna si koupit kosmetiku i proto, jak vypadá jen ten obal, na druhou stranu, pokud je něco super a skvěle se tím líčí, tak mi nevadí, ze obal není nijak pěkný, že je obyč., vůbec.. Hezké fotky! Jsem ráda, že se zrovna díky mě zkrášluješ takovou fajn kosmetikou:)
    Já znám Flormar hrozně dlouhou, kupovala jsem si nějaké věci už na střední škole, protože to byla hodně levná, drogérková kosmetika a v té době mi to stačilo:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no jsem s nimi spokojená a hodně, jeden letní a jeden podzimní, ale teď u mě vede nový od W7. Ja si na střední kupovala max miss sporty :D ale stačilo to i pěnový aplikátor :D nechápu to :D

      Vymazat

Děkuji za komentář.

Translate